Richtlijnen voor sporters & supporters

Hieronder vind je een overzicht van de coronaregels die van toepassing zijn in onze club en op het sportcomplex. Mogen wij vragen deze te respecteren en op te volgen. 

Bezoekende teams & hun supporters:

Gouden regels overheid:

SKW-regels :

Wedstrijden
Teams
Supporters
Wil je als supporter een wedstrijd bijwonen dan dien je je hiervoor te registreren. Iedere bezoeker dient zich te registreren met naam en telefoonnummer en/of emailadres. Dit kan via de QR-code die staat aangegeven bij het binnenkomen van de zaal of via het registratieformulier dat aan de ingang ter beschikking gesteld zal worden.  

Vermijd als supporter te roepen of te schreeuwen! 

Cafetaria 

Mondmaskers
Het dragen van een mondmasker is VERPLICHT voor iedereen 12 jaar en dit op het hele complex Heiveld, dus in de zaal, cafetaria maar ook op de parking of in open lucht. Enkel bij het sporten zelf of wanneer je in de cafetaria aan een tafeltje zit, mag dit af.
Ben je je mondmasker vergeten, dan kan je steeds een wegwerpexemplaar kopen aan € 1 per stuk. Wens je onze club te steunen dan kan dit ook via onze gepersonaliseerde SKW-mondmaskers. Een set van 2 maskers (1 wit 1 zwart) kost € 10 en kan je bestellen via volgende link: https://forms.gle/siKJb2CiqsBphazS9