« Naar het overzicht

Polshoogte nemen bij Fauve Bastiaenssen


Zoals steeds rekenen we hiervoor ook nu weer op de hulp van onze onvoorwaardelijke en fantastische ‘SKWadra’

Donderdag is het zover, dan spelen onze dames hun eerste thuiswedstrijd in de Europese campagne tegen het Zwitserse Elfic Fribourg. Het team van coach Diels is bezig met de laatste voorbereidingen, tijd om even polshoogte te nemen bij Fauve Bastiaenssen

Fauve, donderdag nemen jullie het op tegen de Zwitserse landskampioen? Hoe verlopen de voorbereidingen
Fauve: we hopen donderdag op een full house. We kijken met het ganse team heel erg uit naar deze eerste thuiswedstrijd, we hebben er dan ook keihard naartoe gewerkt en iedereen is super gefocust. Het is vijf jaar geleden dat we nog Europees gespeeld hebben en dat is toch wel iets speciaals ook al heb ik het al een keertje mee gemaakt.

Hoe kijken jullie naar de tegenstander?
Fauve: Fribourg is een geduchte tegenstander, dat hebben we gezien op de match tegen het Franse Tarbes waar ze met slechts 4 puntjes de duimen moesten leggen. Maar we zullen onze huid duur verkopen en we zullen al onze defensieve capaciteiten boven halen om het hen zo moeilijk mogelijk te maken. Defensief moeten we er staan zodat we ook offensief kunnen uitkomen en onze kansen grijpen.
Zoals steeds rekenen we hiervoor ook nu weer op de hulp van onze onvoorwaardelijke en fantastische ‘SKWadra’ om ons die extra boost te geven en de hel van SKW in lichterlaaie te zetten. Hopelijk kunnen we er op die manier een feest van maken en hen vooral een mooie wedstrijd aanbieden.