« Naar het overzicht

Vooruitblikken met Sofia Ouahabi


“Tonen dat we over meer ervaring beschikken”

Na een weekje rust staan er voor onze dames wederom enkele intense en spannende weken voor de boeg. We blikken alvast even vooruit met onze guard in vorm, Sofia Ouahabi.

Sofia, jullie hebben een drukke periode in het vooruitzicht, het weekje rust zal dan ongetwijfeld hebben deugd gedaan?
Sofia: Ah oui… dat weekje rust heeft inderdaad goed gedaan om te recupereren van verkoudheden of kleine blessures, maar dat wil niet zeggen dat we een ganse week niets hebben gedaan. Integendeel, we zijn hard blijven trainen om de nodige focus te behouden. Voor dat laatste konden we over een ideaal wapen beschikken… Hind Ben Abdelkader! Ook zij genoot van een weekje rust en is de ganse week mee komen trainen maar ik kan je verzekeren, ze zorgde ervoor dat we allemaal scherp stonden en bij de les bleven😊.

Zondagnamiddag treden jullie thuis terug in actie tegen Liège Panters. Een niet te onderschatten tegenstander, wat worden hier de uitdagingen?
Sofia: De Luikenaars zijn ook een jonge ploeg met uptempo basket net zoals wij, maar het is aan ons om te laten zien dat we, mede dankzij de afgelopen Europese wedstrijden, over meer ervaring in het team beschikken. Het is aan ons om hen het echte SKW te tonen en hopen natuurlijk met de hulp van onze ongelofelijke supporters SKWadra wederom een mooie prestatie neer te zetten.