« Naar het overzicht

Concentratie en focus houden - Billie Massey


We zullen ons strijdlustig opstellen

Na twee gewonnen thuiswedstrijden, wacht onze dames morgen de laatste uitwedstrijd in deze eerste ronde. Tijd voor een vooruitblik met één van onze sterkhouders, Billie Massey.


Billie, de tweede thuiszege in de EuroCup vorige week heeft jullie ongetwijfeld een boost gegeven. Welk gevoel heb je naar de wedstrijd van morgen?
Billie: “ah hoe hé” 😊 Twee thuiszeges is natuurlijk tof maar dat neemt niet weg dat we gefocust moeten blijven. Morgen zal onze defense zeer belangrijk zijn want Fribourg is een fysieke ploeg. Het team zal hier dan ook rekening mee moeten houden en iedereen zal er zijn kopje moeten bijhouden.

Hoe schat je jullie kansen in? Jullie hebben twee maal de zege binnen gehaald na verlengingen, denk je dat jullie ook deze keer de zege mee kunnen nemen naar SKW?
Billie: We zullen er in ieder geval alles aan doen. Ons sterkste wapen is onze defense maar ook offensief moeten we alle kansen zien te benutten ook al zal het niet makkelijk worden want de Zwitsers kunnen genieten tenslotte van het thuisvoordeel. Maar we zullen ons strijdlustig opstellen en mochten er weer verlengingen nodig zijn om de overwinning binnen te halen dan zullen we ook nu weer voor elk punt blijven knokken.