Maart 2018

18

Maa

Techniekschool

Techniekschool Mei - Juni (zie affiche)

18

Maa

Play offs BBC SKW - Waregem


Op woensdag 21 maart staat de volgende wedstrijd van de play-offs gepland. Dan spelen onze dames een thuiswedstrijd om 20u tegen Waregem.

Uiteraard hebben zij de steun nodig van het ongelofelijke SKW-publiek! Dus zak woensdagavond af naar onze sporthal en schreeuw onze dames naar hun 3de overwinning ๐Ÿ’ช๐Ÿ˜ˆโ›น๏ธโ€โ™€๏ธ๐Ÿ‘Œ

De hel van SKW will be on ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ

๐Ÿ€ ONE TEAM SKW ๐Ÿ€


14

Maa

Flashback met Sara Leemans

"SKW moet uitgaan van zijn eigen sterkte"

12

Maa

Beker van Belgiรซ


Beste SKWโ€™ers

Op zaterdag 17 maart om 14u nemen onze dames het in de halve finale van de Beker van Belgiรซ op tegen Declercq Stortbeton Waregem. Het beloofd alvast een spannende wedstrijd te worden en zoals steeds kunnen onze dames ook nu weer jullie onvoorwaardelijke en fantastische steun gebruiken. Kom dus zeker mee supporteren! Bij winst tegen Waregem op zaterdag spelen onze dames op zondag 18 maart om 15u de finale.

De wedstrijden gaan door in de sporthal van BAVI Vilvoorde. Tickets kan je nog tot en met woensdagavond bestellen via info.bbcskw@gmail.com met vermelding van je naam + het aantal gewenste tickets. Volwassenen betalen โ‚ฌ 10, kids -12 jaar: โ‚ฌ 5 (per wedstrijd).

Betaling kan je cash doorgeven aan Barbara of Samira en dit op woensdagavond van 19u tot 20u of op donderdagavond van 20u tot 21u op Heiveld.

SUPPORTERS BE THERE!

๐Ÿ€ ONE TEAM SKW ๐Ÿ€


08

Maa

Finger roll met Sofia Ouahabi

Een ideale start van de play-offs, al zal het zaak zijn om deze lijn onmiddellijk door te trekken.

06

Maa

Dames 1ste nationale Play offs - BBC SKW - Liege Panthers


Op zondag 11 maart spelen onze dames hun 1ste thuiswedstrijd van de play-offs. Ze nemen het op tegen de dames van Liรจge Panthers om 15u.

We hopen dat onze trouwe supporters allemaal aanwezig kunnen zijn! Zet Heiveld op z'n kop zodat we onze 2de overwinning kunnen noteren.

Just be there, they need your support! SKW on fire... ๐Ÿ˜ˆ๐Ÿ‘น๐Ÿ‘บ

๐Ÿ€ ONE TEAM SKW ๐Ÿ€