« Naar het overzicht

Polshoogte nemen bij Billie Massey


Alles uit de kast halen

Vanavond staan BBC SKW en Kangoeroes Pitzemburg Mechelen voor de derde maal dit seizoen tegenover elkaar. Deze keer met als inzet de heenwedstrijd van de semi-finals van de Beker van Belgiƫ. In de competitie nam Kangoeroes de buit telkens mee naar huis. Tijd om eens te polsen bij Billie Massey hoe het team zich op de wedstrijd voorbereidt.

Billie, woensdagavond ontvangen jullie Kangoeroes voor de semi-finals van de Beker van Belgiƫ. Wat zijn de verwachtingen voor deze wedstrijd?
Billie: Kangoeroes is een zeer sterke en geduchte tegenstander en we zijn ons ervan bewust dat het een zware en fysieke wedstrijd zal worden. We zullen ons dan ook voor 200% smijten en alles uit de kast halen om de overwinning thuis te houden. Daarnaast rekenen we ook op de fantastische steun van onze supporters SKWadra, want hun enthousiasme zorgt steeds voor die extra boost en die zullen we goed kunnen gebruiken.

Welke doelstellingen of uitdagingen hebben jullie meegekregen van de coach?
Billie: Onze defense zal zeer goed en sterk moeten zijn zodat we ook in offense de nodige controle kunnen behouden om alle mogelijke kansen optimaal te kunnen benutten.