« Naar het overzicht

Focus op Play-Offs!


Onze belangrijkste focus ligt nu volledig op de play-offs

De beker hebben de dames van SKW helaas moeten achterlaten in Namen maar met de play-offs in zicht is er geen tijd om te treuren en bij de pakken te blijven zitten. En laat dat laatste nu net eens iets zijn wat niet in het register van de zusjes Massey staat. Tijd voor een babbel met de immer opgewekte zussentandem Billie en Becky.

Billie en Becky, zondag heeft het team geen al te beste collectieve beurt gemaakt tijdens de bekerfinale. Wat is er misgegaan tijdens deze finale? Was de druk te hoog? Was het team er niet klaar voor?
Becky: “In de eerste helft hebben we verschillende kansen gemist waardoor we ons spel niet konden vinden en creëren. Castors heeft de hele wedstrijd door een constante weten houden door zowel fysiek als mentaal sterk te spelen.”

Billie: “Inderdaad, zoals Becky aangeeft, hebben we onze start gemist door niet fysiek genoeg aan de wedstrijd te beginnen. De driepunter van Marie bracht ons nog wel even terug in de match maar de efficiëntie ontbrak helaas”.

De play-offs staan voor de deur. Wat zijn de verwachtingen en hoe werken jullie hier naartoe?
Becky: “De bekerfinale hebben we achter ons gelaten en een plaats gegeven zodat we terug met volle moed en het nodige enthousiasme aan de play-offs kunnen starten om het ook daar zo goed mogelijk te doen en zo hoog mogelijk te eindigen. Dit zijn we niet alleen verplicht aan het team en onze coaching staff maar vooral aan onze ‘amazing’ supporters, die steeds alles geven en altijd in ons geloven.”

Billie: “Ja inderdaad, onze belangrijkste focus ligt nu volledig op de play-offs. Deze willen we foutloos beginnen. We gaan ons goed voorbereiden en maken dat we er vanaf de eerste wedstrijd klaar voor zijn.”

Het zijn drukke tijden: bekerfinales, play-offs en ondertussen draait de transfermolen op zijn beurt ook weeral op volle toeren. Wat zijn jullie plannen voor het volgende seizoen? Blijven jullie bij SKW of zoeken jullie andere oorden op?
Billie & Becky (in koor): NATUURLIJK!! 😊😊

Billie: “We willen ons nog verder blijven ontwikkelen en de nodige progressie maken en waar kunnen we dat beter dan bij SKW?! Daarnaast starten we volgend jaar ook allebei aan de universiteit. Gelukkig biedt de club alle speelsters hiervoor de nodige ruimte en kansen aan om beide te combineren en ook dat is natuurlijk niet onbelangrijk".