« Naar het overzicht

Step by step!


We onderschatten de tegenstander zeker niet

Afgelopen dinsdag hebben onze dames zich al verzekerd van een eerste overwinning in de halve finales van de play-offs. Zaterdag spelen zij in eigen zaal de terugwedstrijd. Bij winst, staan onze dames de week erop in de finale. Tijd voor een korte vooruitblik met één van onze sterkhouders, Becky Massey. 

Becky, dinsdag hebben jullie een eerste zege in deze halve finale van de play-offs binnen gehaald. De supporters hebben een spannende wedstrijd mogen beleven. Is alles volgens plan verlopen?
Becky: “Niet echt, door verschillende files was iedereen zo goed als te laat aanwezig waardoor we toch met een zekere stress gestart zijn. We zijn dan teruggevallen op onze vertrouwde defense en hebben zo het evenwicht enigszins kunnen herstellen. Het was dus zeker geen gemakkelijke wedstrijd en Namen heeft ook de nodige druk gezet, maar uiteindelijk hebben we de winst binnengehaald en dat is wat telde.”

Zaterdag spelen jullie de terugwedstrijd in de hel van SKW. Twee wedstrijden op één week tijd is niet zo evident meer op het einde van een seizoen. Hebben jullie een zware trainingsweek achter de rug? Hoe werken jullie naar de wedstrijd van zaterdag toe?
Becky: “Zoals steeds passen we ons trainingsritme en onze planning aan aan de komende wedstrijd. We onderschatten de tegenstander zeker niet. Dat mag ook niet met een solide en ervaren ploeg als Namen. Elke match moet gespeeld worden en we gaan ook nu weer het gameplan proberen te volgen om ook zaterdag de overwinning thuis te houden. Natuurlijk hopen we dat we zaterdagavond ook weer op onze fantastische supporters kunnen rekenen om ons dat extra duwtje in de rug te geven.”