« Naar het overzicht

Het nieuwe jaar tegemoet met Marie Vervaet


"Onze defense zal in orde moeten zijn"

Op deze laatste dag van dit bijzondere jaar en alvorens iedereen de voetjes onder de feesttafel schuift, hebben we Marie Vervaet nog even weten te strikken voor een korte babbel.

Marie, de heropstart is goed verlopen met 2 overwinningen op een rij. Dat moet goed voelen. Was je tevreden over deze 2 wedstrijden?
Marie: “Ja, het was wel niet makkelijk na 2 maanden terug wedstrijdritme te hebben maar dat viel al bij al goed mee. Tijdens de wedstrijd tegen Luik hebben we enkele resterende werkpuntjes van tegen Kortrijk kunnen finetunen.“

De eerste game van 2021 wordt onmiddellijk pittig met de derby tegen Phantoms Boom. Wat verwacht je ervan?
Marie: “De derby is altijd een leuke wedstrijd en is toch altijd speciaal. We weten wat ons te doen staat want Phantoms is een niet te onderschatten tegenstander. Onze sterke defense zoals we dat met momenten in Luik hebben getoond zal in orde moeten zijn en ook in offense moeten we er volop voor gaan.”

Phantoms op bezoek krijgen staat altijd gelijk voor een beladen maar sfeervolle wedstrijd. Denk je dat dit deze keer ook zonder de support van de SKWadra het geval zal zijn?
Marie: “We missen de fysieke nabijheid van onze supporters, zij zorgen altijd voor het extra ‘vuur’ in de zaal. Anderzijds hebben we wel gemerkt dat ze onze wedstrijden talrijk bijwonen via het YouTube kanaal van de club. Weten dat zij er in gedachten bij zijn en nog volop achter ons staan is hartverwarmend en motiveert ons zeker! Hopelijk kunnen we in het nieuwe jaar terug snel voor de volle zaal spelen. In naam van het team wens ik onze supporters en SKWadra alvast een fijn eindejaar en vooral een mooi en gezond 2021 waarin we elkaar snel terug kunnen zien!”