« Naar het overzicht

Basket Hema SKW


Breaking News: Fusie Basket Hema SKW - Kangoeroes Mechelen

Basket Hema SKW en Kangoeroes Basket Mechelen bundelen de krachten
 
Als club dienen we vooruit te kijken om onze speelsters de mogelijkheid te blijven bieden zich verder te ontwikkelen en anderzijds om onze huidige sterkhouders en toekomstige vaste waarden bij de Belgian Cats ook op langere termijn perspectief binnen onze club te bieden. Dus laat ons maar met de deur in huis vallen…
 
Vanaf volgend seizoen bundelen Basket Hema SKW en Kangoeroes Basket Mechelen de krachten om uit te groeien tot de basketreferentie en het topsportcentrum in de regio Mechelen en ver daarbuiten.
 
Door de krachten van beide clubs te verenigen wordt er een ambitieuze stap gezet richting de uitbouw van een Europees topteam en dit zowel op senior als op jeugdvlak. Basket Hema SKW heeft zich de afgelopen 20 jaar gevormd tot een broeihaard van talent en wordt niet voor niets geroemd als ‘de beste meisjesopleiding van België’. Een faam die zelfs buiten de landsgrenzen niet onopgemerkt bleef.
 
Belangrijk in dit nieuwe project is het behoud van de ambities en authenticiteit van beide clubs met de bedoeling om op relatief korte termijn zowel op nationaal als internationaal niveau een geduchte tegenstander te worden. Eveneens belangrijk is dat het nieuwe partnership dezelfde koers zal aanhouden en wij onze essentiële pijlers verder kunnen uitbreiden, namelijk inzetten op het ontdekken, ontwikkelen en begeleiden van toptalenten.


Persvoorstelling kan je herbeluisteren op volgende link.

https://www.kangoeroesbasket.be/nieuws/samenwerking-guco-lier-fusie-hema-skw/