« Naar het overzicht

Wijzersterk


Dames van Basket Hema SKW veilen hun shirts voor het goede doel

Het einde van het SKW-verhaal wordt stilaan geschreven en de laatste wedstrijden voor de dames van Basket Hema SKW onder de befaamde noemer ‘SKW’ staan voor de deur. Dat de dames en onze club in het bijzonder, het ‘one team’ gevoel hoog in het vaandel dragen is eveneens alom bekend. Om in schoonheid te eindigen geven we onze supporters de mogelijkheid om een aandenken aan hun favoriete speelsters meer naar huis te nemen door de gedragen en gesigneerde shirts van het afgelopen seizoen te veilen.

Wijzersterk
De volledige opbrengst van de veiling gaat naar ‘Wijzersterk’, een dagbestedingsproject voor personen met een beperking. Aan de wieg van dit mooie project staan vier bijzondere vrienden die dit project vooral samen en liefst ook met anderen willen verwezenlijken. Vanuit de warme, veilige en stimulerende schoolomgeving willen zij de stap zetten naar de leefwereld van de volwassen, gesteund door hun netwerk. www.wijzersterk.be

Een mooie blijvende herinnering
Wil jij een uniek souvenir van je favoriete speelster en aan SKW? Haast je dan snel en haal je portefeuille boven! Tot 25 april kan je via 2dehands.be bieden op de shirts van onze dames. Biedingen starten voor alle shirts aan 50 euro. Klik op onderstaande link om je bod uit te brengen.
Eenmaal de veiling afgelopen worden de gesigneerde shirts – behandeld en coronaproof – bezorgd aan de winnaars van de veiling.